היי, אשמח להתייעצות/דעה. אני נמצא בקורס תכנות שאורך כ3 וחצי חודשים(שיעור שבועי של 3 שעות, ומקבלים ש.ב באופן קבוע). למדנו עד עכשיו django , css , Python,html. סיימנו את המבוא לפייתון במין פרויקט שהרמנו(כל אחד עצמאית, ללא גרפיקה או משהו כזה, רק קוד). יוזר שנכנס לשחק בכמה משחקים: אבן נייר או מספריים, איש תלוי ועוד משחק ניחושי מספרים. התבקשנו להכין קובץ לוג שמתעד את כל הפעולות, וקובץ פייל שמציג סטטוס של כל שחקן, כשהוא בוחר לסיים לשחק לגמרי. הרוב השתמשו בclass, Main menu, פונקציות וכו׳.
נשארו לנו חודש לקורס, 5 שיעורים לסוף: 2 - להמשך העמקה בdjango ו 3 לטובת database, selenium.
מכיוון שאנחנו לקראת הסוף, ותכלס גם החומר שאנחנו אמורים ללמוד בתקופה הקרובה הוא יחסית קל ואפשר ללמוד אותו מהר באנטרנט, התאגדנו כמה חברה מהקורס במטרה להרים פרויקט - לדוגמא: אתר דינאמי. המדריך בקורס אמר שיירתם לשיחות זום/עזרה וכו, כמובן במידת האפשר.
בסוף המטרה שלי היא להיות סטודנט שהוא גם עובד. אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר הקרוב. לכן לא כל כך מעניין אותי מה תהיה המשרה, המטרה שלי היא פרויקט יעיל.
MMOEXP WoW Classic 20th Anniversary Gold Cosmetic Rewards
Where to Spend Your Gold
Cosmetic Rewards: Bronze Celebration Tokens earned during Caverns of Time events can be supplemented by WoW Classic 20th Anniversary Gold purchases at special vendors. These include Blizzard Service Award transmog sets and Warcraft III–themed cosmetics.
Mounts and Gear: Rare drops from raids and PvP require repairs and consumables—gold makes that sustainable. You'll also find rare mounts like the Swift Razzashi Raptor easier to chase with gold-fueled support.
Training & Repairs: With the introduction of new abilities and dungeon sets, training costs have increased. Save a WoW Classic 20th Anniversary Gold for sale cushion to avoid delays in upgrading skills.